SFEROPULOS OTKRIO: Crvena zvezda bez Teodosića na Bajern, ali to nije jedini problem

A. Ilić/A. Todorović

29. 02. 2024. u 14:47

KOŠARKAŠI Crvene zvezde gostuju u narednom kolu Evrolige ekipi Bajerna u Minhenu, gde će crveno-beli igrati protiv Bajerna, pobeda je imperativ, ali do nje četa Janisa Sferopulosa neće doći lako.

СФЕРОПУЛОС ОТКРИО: Црвена звезда без Теодосића на Бајерн, али то није једини проблем

FOTO: M. Vukadinović

Sferopulos je na današnjem obraćanju novinarima otkrio da klub ne može da računa na najboljeg igrača Miloša Teodosića, koji vuče problem sa Kupa Koraća. Dok na terenu neće biti ni Treja Tompkinsa ni Nikole Topića.

Teodosić je kroz bolove, na svoje insistiranje igrao u Nišu, na Kupu Radivoj Korać, a Sferopulos ne želi da ga prerano koristi kako ne bi rizikovao novu povredu pred važne mečeve.

- Teodosić ne trenira, nije spreman da igra. Igrao je svojom odlukom u finalu Kupa Srbije, nećemo ga koristiti dok ne bude sto posto spreman. Topić i Tompkins treniraju, bolje se osećaju, ali treniraju odvojeno od ostatka ekipe, a posle toga uključićemo ih treninzima. Doktori su veoma pažljivi sa njima, ne želimo da u igru uđu ranije nego što budu spremni i pogoršaju svoje povrede, poručio je Sferopulos.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?