ŽELJKO OBRADOVIĆ ZATEČEN: Ono što su "grobari" dva dana "radili" Partizanu ostavilo trenera crno-belih u čudu

Novosti online

11. 02. 2024. u 20:59

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je posle utakmice sa Igokeom da je njegov tim odigrao veoma koncentrisano, ali se posebno osvrnuo na jednu stvar.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ЗАТЕЧЕН: Оно што су гробари два дана радили Партизану оставило тренера црно-белих у чуду

Foto: Tanjug

Podsetimo, Partizan je u gostima pobedio Igokeu u utakmici 20. kola ABA lige, prekinuvši tako svoju seriju od pet uzastopnih poraza.

Ono što je stratega crno-belih posebno oduševilo, bila je to podrška koju su on i njegovi igrači imali u Republici Srpskoj od dolaska u nju, dan pred meč.


- Prvo želim da se zahvalim navijačima Partizana na svemu što su uradili ovde u Laktašima: sinoć na dočeku ekipe i večeras na fantastičnom amnijentu koji su napravili. Što se tiče utakmice, mislim da smo odigrali veoma koncentrisano, druga četvrtina je bila izvanredna, onda smo u tom stilu i nastavili i čestitke igračima na pobedi. Igokea je apsolutno drugačiji tim nego što je bio u prvom delu, ekipa koja je napravila mnogo dobrih stvari. Želim im sve najbolje u budućnosti. Takođe, želim još jednom da se zahvalim ljudima iz Igokee na gostoprimstvu, kada god smo došli ovde uvek smo dočekani na fantastičan način - istakao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!