"LAŽE PARTIZANOVAC!" Oglasio se Nikola Petković i otkrio pozadinu sukoba sa Nemanjom Bjelicom

Novosti online

06. 02. 2024. u 08:49

BURA oko sukoba Nikole Petkovića i Nemanje Bjelice ne prestaje.

ЛАЖЕ ПАРТИЗАНОВАЦ! Огласио се Никола Петковић и открио позадину сукоба са Немањом Бјелицом

Foto arhiva VN

Posle svega što se dogodilo u ponedeljak u jednoj igraonici, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je izdao saopštenje u kome objašnjava svoju verziju događaja.

Prema njegovim tvrdnjama, za sve je kriv srpski košarkaš, a ne on.

- Obraćam se povodom laži koje su pisane prethodnog dana, ali nikome ne zameram jer mediji ne znaju istinu i pozadinu priče! N. B. nije napadnut već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela. N. B. je poslednja 3-4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene, a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnoštvo njegovih poruka u kojima mene vređa bez ikakvog osnova - navodi se na početku saopštenja.

FOTO: N. Paraušić

 

Zatim pojašnjava situaciju iz igraonice.

- Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom. Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve što je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice N. B. da će me uništiti. Hvala puno Nikola Petković - zaključuje se u saopštenju.

A u izjavi za Informer fudbaler Zvezde je bio još žešći, optužio je Bjelicu za izdaju kuma, isto košarkaša Save Lešića. 

- N. B. se ne razvodi zbog mene, već zbog toga što je bio u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić, ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića. Inače Maja Lešić je bila najbolja drugarica bivše žene N. B. koja se u medijima provlači kao neki loš primer. Njih je na delu dok su letovali zajedno sa decom uhvatio kum i najbolji drug dotičnog N. B. Mirjana Bjelica i ja se tada nismo poznavili tako da ja nisam uticao na razvoj događaja i njihov razvod. Bivša žena N. B. je jedna divna majka i žena maksimalno posvećena svojoj deci i to svi znaju. Žena koja je trpela fizičko i psihičko nasilje, ali se borila da spase porodicu zbog dece dok svoju kumu i najbolju drugaricu nije zatekla u svom krevetu. Dalje ne bih komentarisao “čoveka” koji je mogao da pogleda ženu svog kuma i najboljeg druga - rekao je za Informer. 

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

BRUKA KAKVU ROLAN GAROS NE PAMTI: Rusija u šoku, niko ne veruje šta se dešava u Francuskoj (FOTO)