SJAJAN KRAJ GODINE ZA MEGU: Srpski klub pobedio Cedevita Olimpiju u ABA ligi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

31. 12. 2023. u 14:17

KOŠARKAŠI Mege na sjajan način su okončali 2023. godinu. Oni su u Hali sportova "Ranko Žearavica" pobedili Cedevita Olimpiju sa 97:86 (14:23, 24:18, 27:21, 32:24).

СЈАЈАН КРАЈ ГОДИНЕ ЗА МЕГУ: Српски клуб победио Цедевита Олимпију у АБА лиги

FOTO: KK Mega/Ivica Veselinov/ABA liga

Izabranici Marka Baraća su ostali bez Nikole Topića, ali pokazali su da i bez njega mogu da igraju odlično. Mladi srpski tim se revanširao Ljubljančanima za poraz u prvom delu sezone.

Gosti su bili bolji samo u prvom kvartalu koji su dobili sa 14:23. Ostatak meča protekao je u dominaciji Mege koja je potpuno zasluženo trijumfovala.

Mega je utakmicu prelomila negde na polovini poslednje četvrtine kada je otišla na +10 - 84:74. Cedevita Olimpija nije odustajala, pokušala je na krilima Jake Blažiča da se vrati, no nije uspela pa je doživela četvrti poraz u regionalnom takmičenju.

Najefikasniji kod pobednika bio je Stefan Miljenović sa 25 poena, pratio ga je Nemanja Đurišić sa 18. Na drugoj strani najviše se istakao Džastin Kobs sa 22 poena, dok je Jaka Blažič dodao 18.

Mega u Novu godinu ulazi sa učinkom 7-7, a Cedevita Olimpija 10-4.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti