SRAMAN POTEZ LESORA! Žestoko uvredio Zvezdu, pa se pravdao pesmicom sa Martinika (FOTO)

Novosti online

29. 12. 2023. u 10:26

KOŠARKAŠI Crvene zvezde poraženi su od Panatinaikosa rezultatom 82:65 u meču 17. kola Evrolige.

СРАМАН ПОТЕЗ ЛЕСОРА! Жестоко увредио Звезду, па се правдао песмицом са Мартиника (ФОТО)

Foto: Evroliga

Matijas Lesor je pružio odličnu partiju protiv crveno-belih i sa 13 poena i četiri skoka značajno doprineo trijumfu protiv tima u kom je i sam nastupao.

Ipak, daleko važniji tim za samog Francuza je drugi srpski klub čije je boje takođe branio, a to je Partizan i često je umeo da naročito burno proslavi pobede crno-belih baš protiv Zvezde.

Iz tog razloga su svi odmah prepoznali šta znače četiri slova koja je Lesor ostavio na svom Instagram storiju posle duela sa crveno-belima. 

Napisao je "ZDMP" i stavio nekoliko nota, što sugeriše da se radi o pesmi, a nije bilo teško pretpostaviti da je u pitanju numera "Zvezdu da mi ponude..." koju navijači Partizana pevaju kada im je namera da vređaju večitog rivala.

Foto: Printskrin

 

U samoj pesmi se govori o nevoljnosti izvođača da ima telesne odnose sa Zvezdom, čak i besplatne, pošto se kako se navodi u stihovima inače plaća za njih i usput se ističe manjinska etnička pripadnost objekta. Jasno, u pitanju je navijačka pesmica u kojoj se ne govori pozitivno o Crvenoj zvezdi, naprotiv, tako da nije previše ni iznenadio pratioce Lesor ovim potezom budući da je slične stihove umeo da izvodi i prošle sezone igrajući za crno-bele.

I dok su svi već bili gotovo ubeđeni da su shvatili značenje skraćenice "ZDMP", centar Panatinaikosa je izbacio novi stori i tu "obrazložio" šta je mislio.

- Zebra, delfin, majmun, poni. To je pesmica sa Martinika - napisao je Lesor.

Foto: Printskrin

 

On, naravno, potiče sa pomenutog francuskog ostrva, ali teško da mu je neko poverovao da se stvarno setio tih dečjih stihova posle trijumfa nad Crvenom zvezdom u Evroligi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori