ZVEZDA OPET DOMAĆIN VAN "ARENE": Evo gde crveno-beli dočekuju Igokeu

Novosti online

28. 12. 2023. u 16:19

KOŠARKAŠI Crvene zvezde drugu utakmicu zaredom u ABA ligi neće igrati u "Areni". Crveno-beli će Igokeu dočekati u hali "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti najveće dvorane.

ЗВЕЗДА ОПЕТ ДОМАЋИН ВАН АРЕНЕ: Ево где црвено-бели дочекују Игокеу

FOTO: M. Vukadinović

Klub sa Malog Kalemegdana se oglasio i istakao da neće biti prodaje pojediničanih karata.

- Utakmica se igra u subotu od 20 časova i zbog velikog broja vlasnika sezonskih karata, pojedinačnih ulaznica u slobodnoj prodaji za ovaj duel neće biti! - stoji na sajtu KK Crvena zvezda.

Takođe, raspored ulaska u halu za pojedine sektore biće drugačiji u odnosu na Beogradsku Arenu, a sliku sa jednostavnom instrukcijom oko načina ulaska i rasporeda sedenja za sve sektore možete pogledati ispod teksta.

FOTO: KK Crvena zvezda

Ovo će crveno-belima biti treći put u regionalnom takmičenju da mečeve u Beogradu igraju van "Arene". U "Pioniru" su dočekali Mornar, a protiv Splita su igrali u dvorani FMP-a.

Podsetimo, Zvezda u ovaj meč ulazi kao lider ABA lige sa učinkom 12-1, dok je tim iz Laktaša ostvario devet pobeda i četiri poraza.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!