OSETIĆE PAKLENU ATMOSFERU: Evo protiv koga bi novi igrač Zvezde mogao da ima evroligaški debi pred "delijama"

Novosti online

18. 12. 2023. u 17:03

CRVENA zvezda je pojačala unutrašnju liniju tima. Novi igrač crveno-belih postao je američki košarkaš Fredi Gilespi koji do početka januara neće moći da igra u Evroligi.

ОСЕТИЋЕ ПАКЛЕНУ АТМОСФЕРУ: Ево против кога би нови играч Звезде могао да има евролигашки деби пред делијама

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

On će pravo nastupa u najelitnijem evropskom takmičenju imati kada počne drugi deo sezone, tačnije u 18. kolu. Njegov debi u klubu sa Malog Kalemegdana biće 2. januara protiv Fenerbahčea u Istanbulu.

Ipak, zanimljivo je to da će doskorašnji igrač Bajerna pred navijačima Zvezde u Evroligi prvi meč odigrati 4. januara i to ni manje ni više nego protiv Partizana.

Što se ABA lige tiče, Gilespi je na raspolaganju Janisu Sferopulosu i na Grku je da odluči kada će ga uvrstiti u sastav.

Zvezda naredne dve utakmice u regionalnom takmičenju igra protiv Splita i Igokee u "Areni", tako da bi navijači veoma brzo mogli da ga vide na delu.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao