"PRVI PUT GA VIDIM OVAKVOG": Nikola Jokić ne veruje šta je uradio Bogdanović

Novosti online

12. 12. 2023. u 08:00

Košarkaši Denver nagetsa pobedili su u gostima Atlanta hokse sa 129:122, u utakmici NBA lige koju su obeležili srpski košarkaši Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović.

ПРВИ ПУТ ГА ВИДИМ ОВАКВОГ: Никола Јокић не верује шта је урадио Богдановић

Foto: AP

Bogdanović je odigrao utakmicu karijere u porazu njegove Atlante. Za 36 minuta postigao je 40 koševa, uz 10 pogođenih trojki, i zabeležio tri skoka i tri asistencije.

Jokić je bio blizu tripl-dabl učinka, jer je za 36 minuta na terenu postigao 25 poena, uz osam skokova, devet asistencija i tri ukradene lopte.

Bogdanović je pokazao da je konačno potpuno spreman i da bi od njega trebalo očekivati sezonu života. Upravo o tome je govorio i Nikola Jokić koji nije štedeo pohvale na račun kapitena reprezentacije.

- Mislim da je ovo prvi put da se on kreće normalno i da nema nijedan bol. Sećam se kad je imao i ranije ovakve utakmice u kojima se činilo da nikada neće promašiti - rekao je Jokić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)