JOKIĆ: ''Ako želimo dobar tim, moramo da budemo dobri i u gostima''

Novosti online

02. 12. 2023. u 10:41

Košarkaš Denvera i reprezentativac Srbije Nikola Jokić izjavio je nakon meča sa Finiksom, da njegov tim mora da pobeđuje u gostima ako želi da bude dobar.

ЈОКИЋ: Ако желимо добар тим, морамо да будемо добри и у гостима

FOTO: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera pobedili su na gostovanju ekipu Finiksa rezultatom 119:111 u noćašnjoj utakmici NBA lige.

Najbolji u timu iz Kolorada bio je srpski košarkaš Nikola Jokić sa 21 poenom, pet skokova i 16 asistencija, dok je Redži Džekson dodao 20 poena.

- U poslednjih nekoliko utakmica na strani nismo baš igrali dobro, probali smo da se poboljšamo i da dođemo do neke pobede. Kod kuće smo neporaženi, ali ako želimo da budemo dobar tim, moramo da budemo dobri i na strani. Dajemo sve od sebe. Samo mi je drago da svi delimo loptu, potpuno smo podređeni sistemu. Tako smo i osvojili titulu, pa nastavljamo da igramo na isti način. Mislim da je neverovatno kada igramo jedni za druge, cela naša grupa želi da igra tim stilom košarke - izjavio je Jokić za NBA TV.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!