PARTIZAN BEZ CENTRA U MINHENU! Obradović: Spremali smo se za njihove promene u odbrani

Tanjug

14. 11. 2023. u 16:15

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da Balša Koprivica zbog bolesti neće igrati protiv Bajerna i dodao da su crno-beli spremni za meč osmog kola Evrolige.

ПАРТИЗАН БЕЗ ЦЕНТРА У МИНХЕНУ! Обрадовић: Спремали смо се за њихове промене у одбрани

FOTO: M. Vukadinović

Košarkaši Partizana će u sredu od 20.30 časova gostovati Bajernu u osmom kolu Evrolige.

- Znamo ih dobro, napravili smo skauting. Tim koji igra na sličan način kao Fenerbahče sa dosta šuteva za tri poena, i najbolji su kada se priča o skoku u napadu. To su stvari koje su bitne da zaustavimo i šut za tri poena i ofanzivni skok, rekao je Obradović na konferenciji za medije u Beogradu.

Bajern je u dosadašnjem delu sezone u Evroligi zabeležio dve pobede i pet poraza.

- Druge stvari koje su bitne, jeste da menjaju odbranu. Lično mislim da će posle svakog tajm-auta menjati odbranu, tako da smo se spremali za to, dodao je trener Partizana.

Obradović je istakao da Balša Koprivica zbog bolesti neće putovati sa ekipom u Minhen.

Crno-beli imaju skor 3-4 u Evroligi, a u nedelju su na svom terenu poraženi od Igoee u ABA ligi.

- Mislim da mi nemamo vremena da se bavimo šta smo uradili u poslednje tri utakmice, ni zadnjih pet. Nemaš vremena ni da se raduješ ni da patiš, tako da pripremaš utakmicu na najbolji mogući način, kako nama tako i njima, istakao je trener Partizana.

Ekipu Bajerna sa klupe predvodi španski trener Pablo Laso.

- Svaki trener ostavi neki trag, zna se način na koji radi u Bajernu i kako je radio u Realu. Neke njegove ideje koje je imao u Realu se vide i sada i u Bajernu. Roster je drugačiji, pa to sada i izgleda malo drugačije. Njegove ideje su prepoznatiljive, zaključio je Obradović.

Smailagić: Probaćemo da se pokažemo u najboljem svetlu na meču sa Bajernom

Košarkaš Partizana Alen Smailagić izjavio je da će crno-beli pokušati da se pokažu u najboljem svetlu na meču osmog kola Evrolige protiv Bajerna.

- Izlazimo iz jako teškog poraza. Imali smo dva dobra treninga, pokušali da se spremimo što bolje. Radili smo na njihovoj odbrani, na njihovom napadu i probaćemo da izađemo na teren i prikažemo se u najboljem svetlu, rekao je Smailagić na konferenciji za medije u Beogradu.

On je istakao da veruje da će košarkaši Partizana izaći motivisani na meč u Minhenu.

- Trebalo bi da izađemo na teren sa većom motivacijom nego oni. Verujem da će i oni izaći motivisano pogotovo nakon toliko poraza, ali i mi smo imali poraz, dodao je igrač Partizana.

Crno-beli su u nedelju na svom terenu poraženi od Igokee (79:81) u meču sedmog kola ABA lige.

- Ne znam šta su uzroci poraza. Ja sam jedan igrač, treba pitati ekipu. Mi imamo plan igre i sve što spremamo za utakmicu, ispoštovali smo, rekao je Smailagić.

Partizan ima tri pobede i četiri poraza u Evroligi, dok je Bajern na skoru 2/5.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?