OVO ĆETE RETKO VIDETI! Nikola Jokić uradio nešto što ne voli da radi (VIDEO)

Novosti online

07. 11. 2023. u 08:12

Košarkaši Denvera pobedili su noćas Nju Orleans sa 134:116 i zabeležili sedmu pobedu u prvih osam utakmica u NBA ligi.

ОВО ЋЕТЕ РЕТКО ВИДЕТИ! Никола Јокић урадио нешто што не воли да ради (ВИДЕО)

Foto: AP

Aktuelne šampione predvodio je srpski centar Nikola Jokić sa 35 poena, 14 skokova i 12 asistencija. To je bio njegov 108. tripl-dabl učinak u karijeri, čime se osamio na četvrtom mestu večne liste, a iza njega, sa po jednim manje, ostali su Lebron Džejms i Džejson Kid.

Pored toga što je ostvario istorijski tripl-dabl, Nikola Jokić će meč protiv Nju Orleansa pamtiti i po prvom zakucavanju u sezoni! 

Poznato je da Jokić baš i ne voli da zakucava, uvek će birati neka druga rešenja, ali ovoga puta je "dao sebi oduška" i sa dve ruke se okačio na obruč.

Igrala se treća deonica, Denver je gubio pet razlike kada je Jokić poveo kontranapad. Fudbalski rečeno, razmenio je dupli pas sa Kaldvelom-Poupom i izazvao delirijum publike. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)