MORA NA MAGNETNU REZONANCU! Zvezda doživela peh, jedan od najboljih igrača povređen

Novosti online

05. 11. 2023. u 21:30

KOŠARKAŠI Crvene zvezde pobedili su Budućnost sa 95:86 u 6. kolu ABA lige i to je dobra vest za navijače crveno-belih, ali ima i jedna loša.

МОРА НА МАГНЕТНУ РЕЗОНАНЦУ! Звезда доживела пех, један од најбољих играча повређен

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Naime, iskusni bek Adam Hanga obnovio je povredu kolena koju je zadobio u večitom derbiju koji je odigran u Evroligi. On je propustio duel protiv Partizana u regionalnom takmičenju, potom se vratio u tim u duelu sa Bajernom.

Počeo je u prvoj petorci i meč protiv Podgoričana. Na terenu je proveo četiri minuta i 16 sekundi, potom je odšepao do klupe i od tada se više nije vraćao u igru, a razlog je taj što je osetio iritaciju u kolenu.

Ovo je na konferenciji za medije potvrdio trener crveno-belih Janis Sferopulos.

- Znate da je dobio udarac u koleno na utakmici Evrolige, bio je potom van tima, pa se vratio, osetio je određenu iritaciju tokom ovog meča, proverićemo to sa doktorima. Sutra, u ponedeljak, biće urađeno snimanje magnetnom rezonancom i tada ćemo znati šta ga muči. Ja ne znam šta je u pitanju - otkrio je posle utakmice grčki stručnjak.

Ostaje da se vidi koliko će mađarski reprezentativac odsustvovati sa terena i da li će biti spreman za naredni meč Crvene zvezde.

Crveno-beli u petak od 20.30 gostuju Barseloni u 7. kolu Evrolige i nema sumnje da bi bivši igrač Real Madrida mnogo značio Janisu Sferopulosu na tom susretu.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)