"REKAO SAM DA BEZ TOGA NEMA POBEDE!" Duško Ivanović baš ljut na igrače Crvene zvezde posle poraza od Žalgirisa

Novosti online

13. 10. 2023. u 21:02 >> 22:06

Crvena zvezda je kao gost izgubila od Žalgirisa u 2. kolu Evrolige, pa i ne čudi reakcija njenog trenera.

РЕКАО САМ ДА БЕЗ ТОГА НЕМА ПОБЕДЕ! Душко Ивановић баш љут на играче Црвене звезде после пораза од Жалгириса

FOTO: EuroleagueTV

Podsetimo, Žalgiris je posle preokreta u poslednjoj četvrtini pobedio Zvezdu, posle čega je Duško Ivanović, strateg gostiju, ovako reagovao pred kamerom Evroliga TV-a:

- Na početku smo igrali mekano, a u 4. četvrtini nismo igrali odbranu. A rekao sam da ne možemo da dobijemo meč bez odbrane - rekao je Ivanović.

Upitan zašto ta odbrana nije funkcionisala u poslednjih devet, deset minuta, ukazao je na odličnu igru rivala:

- Ulanovas je bio jako dobar na niskom postu, a kada bismo mi tu slali pomoć, kako bismo ga zaustavili, on bi proigravao saigrače a oni nas kažnjavali - istakao je Zvezdin trener pre odlaska u svlačionicu.

A odande je otišao pred novinare i na konferenciji najpre rekao ovo:

- Problem je bio što su oni dodavali loptu odlično, imali su dobre šuteve za tri poena i došli su do prednosti. Žalgiris nije menjao ništa, igrao je kao i u Bolonji. Mi smo imali problem da damo lake koševe i imali smo problem sa Ulanovasom. On je napravio razliku u ovom meču.

Istakavši da je prvi meč protiv Asvela dobijen lako, te da je poraz "signal da nismo dobri u ovom momentu", Zvezdin trener je prokomentarisao i igru Rokasa Geidraitisa, koji je meč završio sa samo četiri poena:

- Želeo sam da dođe u Zvezdu jer ga poznajem dobro. Znam šta može da nam da u svakom momentu, veliki je profesionalac i napredovaće, poručio je Ivanović.

Njegov kolega, Kazis Maksvitis, istakao je da "utakmica nije baš bila najkvalitetnija", ali da je njegov tim bio pravi kada je to bilo najpotrebnije - u završnici, kada je i došao do "zaslužene pobede, protiv vrlo nezgodnog rivala".

Bonus video: DOČEK ZA PAMĆENjE - Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)