"ONO NISMO BILI MI!" Željko Obradović i posle rapsodije - bez euforije, Naneli presrećan, MVP Ledej u stilu "sve je to normalno"

Novosti online

12. 10. 2023. u 21:53 >> 22:55

ASVEL i Partizan su se sastali u 2. kolu Evrolige, a imajući u vidu konačan rezultat, i ne čudi reakcija trenera crno-belih, Željka Obradovića.

ОНО НИСМО БИЛИ МИ! Жељко Обрадовић и после рапсодије - без еуфорије, Нанели пресрећан, МВП Ледеј у стилу све је то нормално

EuroleagueTV

Podsetimo, Partizan je kao gost nadigrao Asvel, posle čega je Obradović za Evroliga TV istakao:

- Važno je bilo zadržati koncentraciju i u 2. poluvremenu. Sve počinje u odbrani, a onda treba biti pametan u napadu. A ako to prenesete na nastavak meča, to je onda prava stvar - rekao je strateg crno-belih pre odlaska u svlačionicu.

Iz nje je, posle obraćanja košarkašima, došao pred medije i na konferenciji poručio:

- Prošle nedelje smo započeli takmičenje u Evroligi na veoma loš način, nakon čega smo pričali smo sa igračima i pokušali da na različite načine shvatimo kako je neophodno da igramo, ukoliko želimo da igramo dobre utakmice. Večeras smo startovali dobro, sa mnogo trčanja i dobro u odbrani. Generalno, igrali smo pametno u napadu i koristili smo kvalitet našeg tima. Mislim da je Asvel bolja ekipa od onoga što je prikazao. Čestitke igračima, bila je veoma dobra atmosfera i želim da zahvalim svim ljudima koji su došli večeras da bodre Partizan. Za nas je to veoma važno - poručio je Obradović. 

"Grobari" na meču Asvel - Partizan u 2. kolu Evrolige / EuroleagueTV

A dok je Džejms Naneli (sa 17 poena najefikasniji igrač utakmice, uz šest asistencija) istakao da prošle nedelje Partizan nije pokazao pravo lice, za razliku od sada (citat: "Ono nismo bili mi!"), Zak Ledej je, kao najkorisniji košarkaš meča, ovako sumirao utiske:

- Počeli smo i prvo i drugo poluvreme odlično, a to je energija koju treba preneti i na naredne nedelje, jer nas čeka naporna sezona. Mislim, najvažnije je izaći i zaigrati od samog početka jako. To i radimo otkako smo stili u ovaj klub. Sve ostalo se, prosto, samo nadoveže - rekao je Ledej, koji je uz 13 poena imao i sedam skokova, po dve blokade i asistencije, te jednu ukradenu loptu. - rekao je Ledej.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove