"HTEO SAM DA SPUSTIM SLUŠALICU ĐOKOVIĆU!" Bogdan Bogdanović otkrio kako umalo nije odjavio Novaka

Novosti online

10. 10. 2023. u 08:29

Novak Đoković i košarkaši Srbije imali su svečani doček ispred Skupštine grada Beograda posle osvajanja Ju-Es opena i srebra na Svetskom prvenstvu u košarci.

ХТЕО САМ ДА СПУСТИМ СЛУШАЛИЦУ ЂОКОВИЋУ! Богдан Богдановић открио како умало није одјавио Новака

FOTO: FIBA.Basketball

O emocijama na "balkonu šampiona" dugo će se pričati, a kapiten "orlova" Bogdan Bogdanović otkrio je jednu tajnu - delić sekunde je nedostajao da se Nole uopšte ne nađe na dočeku, a upravo bi srpski bek bio krivac.

- Doček je bio neverovatan… Još me je Novak pozvao pre toga, pitao me: "E, kapitenu, mogu li ja da dođem?" Hteo sam da mu prekinem vezu, da mu spustim slušalicu - otkrio je Bogdanović kako umalo nije odjavio Đokovića.

- Neverovatno stvarno. Rasplakao se na balkonu, mi nismo baš mogli, verovatno bismo i mi plakali da smo osvojili. Bilo je lepo, videli smo mlade ljude, nadam se da smo poslali lepu poruku deci, da smo im preneli motivaciju da bi trebalo da veruju, da smo i mi ta deca iz parkića, da smo prolazili kroz probleme i dobre stvari i u školi i napolju i da samo nastave da veruju i da sve je moguće.

FOTO: Tanjug/AP

 

Bogdan je i prethodnih godina sretao Novaka Đokovića i "upijao" od njega stvari koje je odmah primenjivao.

- Novak je neverovatan, neka nastavimo da se viđamo na lepim mestima, to je verovatno i njegova želja, kao i moja. Vodili smo u jednom trenutku jedan sportski razgovor - gleda on mene, gledam ja njega, zanimljivo je videti kako radi najbolji atleta sveta. Iako je najbolji, pogledaš koliko vremena provodi u teretani, radeći na telu, koliko je tu prisutan kad to radi, nije da on to samo odradi 10 ponavljanja "benč presa", već on sve to fokusirano radi i onda ti je sve jasno. Ako si mislio da si radio 100 odsto, onda vidiš kako Novak radi kad je najbolji, pa vidiš da možda to nije 100 odsto, već da ima tu još. Onda ti to daje energiju, dopunjujemo jedni druge, a onda je to najlepša strana sporta - dodao je Bogdanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon