OBRADOVIĆ OPET O POJAČANJU: KK Partizan nije završio prelazni rok!

Novosti online

02. 10. 2023. u 21:53

ŽELjKO Obradović izneo je utiske posle prve utakmice Partizana u novoj sezoni. Crno-beli su ubedljivo savladali Mornar sa 110:78 u 1. kolu ABA lige.

ОБРАДОВИЋ ОПЕТ О ПОЈАЧАЊУ: КК Партизан није завршио прелазни рок!

FOTO: M. Vukadinović

On je istakao da je bilo jako važno da se raspored minutaža kako ne bi došlo do zamora. Na primer, Kevin Panter je igrao samo 12 i po minuta, dok Zek Ledej nije ni bio u sastavu za ovaj meč.

- Drago nam je da smo ugostili naše sportske prijatelje i dobru ekipu Mornara. Iako su odigrali mali broj pripremnih utakmica skupili smo dosta informacija o njima. Dobro je da sam mogao da rasporedim minutažu prilično ravnomerno. Vodimo računa da ne dođe do zamora i nekih povreda. Ranije sam to nagoveštavao, razmišljamo o još jednom pojačanju, u ovom trenutku je najvažnije da svi koje sada imamo budu zdravi - rekao je Obradović.

Novajlije koje su ovog leta pojačali "parvi valjak" imali su priliku da prvi put zaigraju pred navijačima Partizana. Trofejni stručnjak veruje da će oni ubrzo skroz adaptirati.

- Kaminski i Doužer se polako prilagođavaju, tek su tu mesec dana. Naravno da lakše komuniciram sa onima koji su tu dve sezone, ali nije teško ni sa njima. Oni odlično razumeju šta treba da rade.

Otkrio je i zašto Ledej nije bio u sastavu za duel sa Baranima.

- Sve je u redu sa Ledejem. Želeo sam da odmorim Zeka za sve ono što je ispred nas, čeka nas naporna sezona. Imamo tri vezana gostovanja protiv Makabija, Krke i Asvela. Dobro je deliti minutažu na početku sezone.

Podsetimo, Partizan u četvrtak od 20:05 gostuje Makabiju u Tel Avivu na startu Evrolige.

BONUS VIDEO: JUNAK MUNDOBASKETA: Aleksa Avramović o novoj sezoni KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)