SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN: Makabi drastično oslabljen na startu Evrolige

Tanjug

02. 10. 2023. u 14:21

Košarkaši Partizana u četvrtak (5. oktobra) startuju u Evroligi, i prvi meč igraju u Tel Avivu protiv Makabija.

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА ПАРТИЗАН: Макаби драстично ослабљен на старту Евролиге

FOTO: KK Crvena zvezda

Dobra vest za crno-bele je i ta što trener Oded Kataš najverovatnije neće moći da računa na dvojicu veoma bitnih igrača, možda i najvažnijih, Vejda Boldvina, koji je povredio leđa na zagrevanju pred meč sa Hapoelom iz Jerusalima, kao i Džoša Niba, koji se povredio tokom meča i nije ni igrao u drugom poluvremenu.

Ostaje da se vidi da li će oni biti spremni za Partizan, a trener Makabija Kataš otkrio je da će Evroligu krenuti sa skrećenim rosterom, ali je ostao zagonetan što se tiče nastupa Boldvina i Nibe protiv srpskog predstavnika.      

- Imamo problema sa dvojicom važnih igrača. Boldvin je osetio bol na zagrevanju, i ništa nismo hteli da prepustimo slučaju. Dok se Džoš povredio tokom utakmice, i nije bio u stanju da nastavi meč protiv Hapoela. U svakom slučaju sa kraćim rosterom krećemo u Evroligi, sada još ne znam u kakvom stanju ćemo se suprotstaviti Partizanu - poručio je Kataš.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove