"NISAM OVO OČEKIVAO!" Svetislav Pešić o nestvarnom dočeku za košarkaše, basketaše i Novaka Đokovića

Novosti online

12. 09. 2023. u 21:32

SPEKTAKULARAN doček priređen je košarkašima, basketašima, ali i Novaku Đokoviću. Ponosan što je na balkonu skupštine grada bio je selektor košarkaše reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić.

НИСАМ ОВО ОЧЕКИВАО! Светислав Пешић о нестварном дочеку за кошаркаше, баскеташе и Новака Ђоковића

Screenshot: RTS

Iskusni stručnjak je istakao da je posle Indijanapolisa 2002. godine pomišljao da li će se ikad više popeti na balkon. I to se desilo 21 godinu kasnije.

- Šta da vam kažem... Kad je bio taj Indijanapolis, stvarno sam pomislio da bih voleo da to još jednom doživim. Mislio sam i šta bi bilo sa mnom da to nikad nisam doživeo. Ovo je veličanstven doček - rekao je popularni Kari i dodao:

- Stvarno nisam očekivao da će momci i devojke doći u tako velikom broju. Mi smo i u Manili imali mnogo naših navijača, a osetili smo podršku i poverenje i odavde. Ponosan sam na moje igrače, ponosan sam na sve koji su došli večeras da nam odaju počast. I ja njima odajem počast - zaključio je Pešić.

BONUS VIDEO: BORIŠINE PORUKE SU DAVALE NOVU SNAGU: Aleksa Avramović na prijemu kod predsednika Vučića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)