NOVI PARTIZAN - STARE NAVIKE: Crno-beli osvojili turnir u Banjaluci, CSKA osetio snagu crno-belih

Novosti online

10. 09. 2023. u 20:50

Košarkaši Partizana su okončali turnir u Republici Srpskoj povodom 50. rođendana Igokee ubedljivom pobedom u finalu nad moskovskim CSKA - konačan rezultat glasio je 74:54 (20:19, 13:7, 22:17, 16:11).

НОВИ ПАРТИЗАН - СТАРЕ НАВИКЕ: Црно-бели освојили турнир у Бањалуци, ЦСКА осетио снагу црно-белих

Foto: Twitter/KK Partizan

Na otvorenom terenu Nacionalnog teniskog centra u Banjaluci, crno-beli su bili bolji od samog početka, vodili su i sa po deset poena razlike u uvodnom delu meča, a naročito su bili impresivni u drugoj deonici, kada su "armejcima" dozvolili da daju samo sedam poena. 

 

Činilo se da će Kasper Ver, najraspoloženiji igrač Moskovljana, pokrenuti ruski tim posle velikog predaha, na koji se otišlo sa 33:26 za crno-bele, ali... ta nadanja gostiju bila su kratkog veka.

Alen Smailagić je igrao izvrsno, i u odbrani, a i što se trojki tiče u napadu (3/3), a kada mu se pridružio i Frenk Kaminski, kmoji je do kraja treće deonice takođe dogurao do 11 poena, Partizan je poveo sa 55:42.

A kako se u napadu ekipe Željka Obradovića potom razigrao i Danilo Anđušić, te nekadašnji saigrač Nikole Jokića u Denveru, svestrani Pi-Džej Doužer koji je dobio šansu u drugom poluvremenu (ubacio 13 poena), spasa za CSKA i nije bilo, šta god pokušavali gosti iz Rusije u ovom finalu. 

U taboru crno-belih, koji su rivala naterali na čak 21 izgubljenu loptu, naspram svojih 13, istakli su se sa po 13 poena Doužer i Smailagić, 11 je ubacio Kaminski, deset Jaramaz, osam Ledej, a upisali su se u strelce još i Jaramaz (6), Ponitka (5), Trifunović (3), Koprivica (2) i kapiten Panter (1). U ekipi CSKA najefikasniji su bili Ver sa 21 poenom i Džekiri sa devet.

Bonus video: JAKO MI JE KRIVO! Bogdan Bogdanović o porazu u finalu Svetskog prvenstva

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)