GORI U AUTOBUSU "ORLOVA": Pogledajte kako su reprezentativci Srbije proslavili plasman u finale Mundobasketa (VIDEO)

Novosti online

08. 09. 2023. u 14:41

Košarkaška reprezentacija Srbije je uspela da se plasira u finale Svetskog prvenstva u košarci, koje se igra u Manili na Filipinima. Orlovi će se za zlato boriti sa boljim iz duela SAD - Nemačka.

ГОРИ У АУТОБУСУ ОРЛОВА: Погледајте како су репрезентативци Србије прославили пласман у финале Мундобаскета (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Mnogo je našim momcima značila već osvojena medalja, što se videlo na parketu gde su proslavili sa navijačima. A odlična atmosfera sa parketa prenela se i na autobus kojim su se naši reprezentativci vraćali do hotela posle naporne utakmice.

U jednom trenutku puštena je sada već čuvena pesma "Freed from desire" kojom naši navijači kliču našem reprezentativcu u fudbalu Aleksandru Mitroviću. Umesto "Mitro's on fire" srpski košarkaši su pevali "Kari's on fire", a onda je krenula ludnica.

Iz svega ovoga vidi se koliko vlada dobra atmosfera u taboru "orlova" i koliko žele da dođu do toliko željenog zlata koje čekamo od 2002. godine i Indijanapolisa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)