''SRBIJA JE BESPREKORNO ODIGRALA, CENIM PEŠIĆA'' Selektor Kanade biranim rečima o ''orlovima''

Novosti online

08. 09. 2023. u 14:46

Košarkaška reprezentacija Srbije je prošla u finale Svetskog prvenstva pobedom nad Kanadom rezultatom 95:86, a selektor Kanade Đordi Fernandez imao je samo reči hvale za ''orlove'' nakon polufinalnog meča.

СРБИЈА ЈЕ БЕСПРЕКОРНО ОДИГРАЛА, ЦЕНИМ ПЕШИЋА Селектор Канаде бираним речима о орловима

FOTO: FIBA.Basketball

- Čestitam igračima i stručnom štabu Srbije. Odigrali su meč na visokom nivou od prvog do poslednjeg seukunda. Ne mogu gotovo ništa da zamerim mojim momcima. Stigli smo do polufinala, nismo odigrali onako kako smo želeli protiv Srbije. Znam da možemo bolje. Cenim i poštujem selektora Pešića, sjajno je postavio utakmicu, njegovi momci su odradili sve što su planirali, mi nismo.

Nismo uspeli da nametnemo ritam igre koji smo želeli, ali nismo klonuli duhom, naprotiv. Okrećemo se borbi za bronzanu medalju i u ovom momentu mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe da stignemo do medalje uz mesto na Olimpijskim igrama koje smo obezbedili - poručio je Đordi Fernandez

Fernandez je prokomentarisao i suđenje:

- Sudije rade svoj posao, mi na parketu svoj. Moram da odgledam snimak kako bih nešto komentarisao o poslu koji su obavile sudije, ali je Srbija definitivno bila bolja i zasluženo je stigla do pobede. Srbija je odigrala taktički besprekorno. Imamo mladu i talentovanu ekipu, Kanada ima svetlu budućnost. 

BONUS VIDEO: "NISMO MNOGO PRIČALI U JAVNOSTI": Milutinov posle plasmana u polufinale SP

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)