"IMAMO VELIKE AMBICIJE!" Na prvoj prozivci Obradovića sve Partizanove novajlije i jedno novo lice

V. P.

28. 08. 2023. u 20:22

MALA dvorana „Štark arene“ primila je skoro kompletnu ekipu Partizana na početku priprema za predstojeću sezonu. Dan ranije, iz Amerike su stigle novajlije Frenk Kaminski i Pi Džej Dožer, nekadašnji saigrač Nikole Jokića u društvu crno-belih starosedelaca Kevina Pantera i Zeka Ledeja.

ИМАМО ВЕЛИКЕ АМБИЦИЈЕ! На првој прозивци Обрадовића све Партизанове новајлије и једно ново лице

FOTO: N. Skenderija

Prvoj prozivci trenera Željka Obradovića prisustvovali su i Balša Koprivica, Džejms Naneli, Uroš Trifunović, Alen Smailagić, Danilo Anđušić, Tristan Vukčević, Đorđije Jovanović, Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka, kao i jedno neočekivano lice - bivši krilni igrač Budućnosti Danilo Nikolić, koji se izborio sa tumorom i vratio košarku u svoj život.

- Fali nam Aleksa Avramović, koji je sa reprezentativcima Srbije i želimo im svu sreću. Nikolić je tu jer nema klub, trenira sa nama i značiće nam - rekao je Obradović i nagovestio još koje pojačanje. - Na tržištu smo, videćemo... Pristalica sam toga da dovodimo nekoga ko nam je zaista potreban, a ne samo reda radi.

Crno-beli se neće dugo zadržati u Beogradu, već u utorak idu na Kopaonik gde će odraditi uvodni deo priprema za još jednu sezonu visokih ciljeva.

- Sa velikim ambicijama ulazimo u ove pripreme, imali smo veoma interesantno leto. Čeka nas naporna i zahtevna sezona, imaćemo 42 utakmice u prva četiri meseca i zato je važno da se što bolje spremimo. Nismo kompletni, fokus je na dobrom radu i upoznavanju, stvaranju hemije. To je bitno.

STIŽE GLAVNO POJAČANjE

PREDSEDNIK Partizana Ostoja Mijailović najavljuje „bombu“, što je već odomaćen izraz za zvučno igračko pojačanje.

- Važno je napomenuti da naš sastav još nije kompletiran. Angažovaćemo još jednog, najviše dva igrača u narednom periodu. Očekujem da kroz nekoliko dana završimo naše glavno pojačanje.

Pod „interesantnim letom“ možda podrazumeva i sasvim neobičnu priču o dolasku Nikole Mirotića, ali je na pitanje predstavnika medija brzo zaklopio tu knjigu.

- Mirotić? Mnogo više ću voditi računa o ljudima koji su ovde. O Nikoli su već pričali ljudi iz kluba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao