ZVEZDA UPALILA MOTORE! Duško Ivanović: Kod ovih novih igrača se vidi...

V.P.

28. 08. 2023. u 10:00

DOK pratimo Mundobasket na Dalekom istoku, klubovi kreću u susret novoj sezoni. Za košarkaše Crvene zvezde prva etapa je sedmodnevni pripremni period u kompleksu FSS u Staroj Pazovi, gde su pre njih i srpski reprezentativci punili baterije za Svetsko prvenstvo.

ЗВЕЗДА УПАЛИЛА МОТОРЕ! Душко Ивановић: Код ових нових играча се види...

FOTO:KK Crvena zvezda

Trener Duško Ivanović na raspolaganju ima skoro sve prvotimce, osim četvorice u svojim nacionalnim timovima, Crnogorca Marka Simonovića, naturalizovanog Slovenca Majka Tobija, Brazilca Jaga Mateusa i Dejana Davidovca, člana selekcije Svetislava Pešića na Mundobasketu na Filipinima. U dogovoru sa klubom, danas u Beograd stiže američki plejmejker Šabaz Nejpir koji će se potom priključiti ekipi.

- Nova sezona, novi tim, ali ambicije kluba kao što je Zvezda uvek ostaju iste - kaže Ivanović. - Igrači su došli u dobrom stanju, rade veoma dobro, naročito kod novih se vidi želja da se što pre prilagode i igri i načinu života. Ovde imamo izvanredne uslove, došli smo u Pazovu da bismo pobegli od vrućine i iskoristili ovih sedam dana da se na najbolji način pripremimo za prijateljske utakmice.

Poslednjeg dana boravka u Pazovi odigraće prvu trening utakmicu sa subotičkim Spartakom, po povratku u Beograd još dve protiv Dinamika i čačanskog Borca. Nakon toga slede provere na tri turnira evroligaškog nivoa, na Sardiniji, u Minhenu i na Kipru.

Sezona za regionalnog vicešampiona počinje 29. septembra gostovanjem Igokei na startu ABA lige, dok će prvi meč u novoj sezoni Evrolige igrati 5. oktobra protiv Asvela u „Štark areni“.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!