ALEN OMIĆ NAPUSTIO CEDEVITA OLIMPIJU: Uspomene na naše pobede i slavlja nosiću gde god da krenem

Novosti online

02. 08. 2023. u 13:28

SLOVENAČKI košarkaš Alen Omić napustio je Cedevita Olimpiju i sada je slobodan u izboru nove sredine, saopštio je klub iz Ljubljane.

АЛЕН ОМИЋ НАПУСТИО ЦЕДЕВИТА ОЛИМПИЈУ: Успомене на наше победе и славља носићу где год да кренем

FOTO: KK Cedevita Olimpija/Aleš Fevzer/ABA liga

Ovaj 31-godišnji centar je u novembru 2021. godine zadužio dres slovenačkog kluba sa kojim je osvojio po dve titule u nacionalnom prvenstvu i Kupu, kao i jedan trofej u Superkupu.

Omić je u prošloj sezoni u ABA ligi prosečno beležio 11,3 poena, 8,7 skokova i 1,9 asistencija po meču, dok je u Evrokupu postizao 10,8 poena, uz 8,9 uhvaćenih lopti i 1,3 asistencije po utakmici.

Klub se na društvenim mrežama oprostio od igrača koji je prošle sezone bio prvi izbor na poziciji pet.

- Alene, najlepše hvala za sve trenutke u dresu "zmajeva" i srećno u nastavku karijere - napisali su iz redova Cedevita Olimpija.

I sam igrač se emotivnom porukom oglasio na Instagramu.

- Dok pokušavam da artikulišem svoja osećanja, ne mogu a da ne osetim gorku mešavinu zahvalnosti i tuge. Danas je kraj jednog izuzetnog poglavlja u mom životu koje ću zauvek čuvati. Ljubav i podrška koju ste mi ukazali tokom mog boravka u Cedeviti Olimpiji bila je izuzetna. Uspomene na naše pobede i slavlja nosiću sa sobom gde god da krenem. Sada, kada krećem u sledeće poglavlje svoje karijere, želim da od srca zahvalim klupskoj upravi, svim trenerima, medicinskom timu i pratećem osoblju. Hvala i mojim kolegama što su ne samo saigrači, već i prijatelji i porodica. Veza prevazilazi igru i zahvalan sam na drugarstvu koje smo delili na terenu i van njega. I na kraju, ali ne i najmanje važno, navijači - vi ste otkucaj srca ovog kluba. Vaša podrška, strast i ljubav bili su pokretačka snaga našeg uspeha. Zahvalan sam na svim ovacijama, ohrabrenjima i aplauzima, i obećavam da ću te trenutke uvek nositi sa sobom - napisao je Omić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Omic (@alen_omic_23_)

On je do sada u karijeri igrao za Zlatorog, Olimpiju, Efes, Gran Kanariju, Unikahu, Hapoel Jerusalim, Crvenu zvezdu, Armani, Huventud, Burg i Cedevita Olimpiju.

BONUS VIDEO: A POSLE ZLATA - HIMNA, I TO KAKO! Ovako je grmelo "Bože pravde" posle evro-titule srpskih juniora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)