IDEMO: Kad supruga Nikole Jokića čuje da joj muž nije u reprezentaciji... (FOTO)

Novosti online

24. 07. 2023. u 10:07

OČEKIVANO Nikola Jokić neće igrati za Srbiju. Drugi scenario nismo ni očekivali pošto je osvojio NBA ligu. A poučeni prošlošću, zvezda Denvera je oblačila nacionalni dres samo kada mu je to bilo potrebno da se što bolje spremi za nastupe u klubu.

ИДЕМО: Кад супруга Николе Јокића чује да јој муж није у репрезентацији... (ФОТО)

Foto: Printskrin

Tako je bilo 2016. godine, identično 2019. kada je išao sa kilogramima i kilogramima viška na Svetsko prvenstvo, a nešto slično samo bolje spreman je bio za prošlogodišnje Evropsko prvenstvu.

Drugim rečima, Jokić igra za Srbiju samo kada ranije završi sezonu u Americi, pa mu reprezentacija bude kao uvod u novu. Tako da niko ko prati košarku nije se iznenadio potezom najboljeg košarkaša današnjice.

A u porodici se "proslavilo" na poseban način. Natalija Jokić, supruga Nikole Jokića, snimljena je u nikad boljem raspoloženju, dok su svi u zemlji pričali o odluci njenog muža da ne igra za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u košarci.

Foto: Printskrin

 

Natalija Jokić ludo se provodila na jednoj svadbi u Somboru, nekoliko sati nakon što je Srbija saznala razočaravujuću vest.

Na snimku koji se pojavio na Instagramu je nikad bolje raspoložena Jokićeva žena dok u elegantnoj haljini skače i peva, a onda i duva u saksofon jednog od muzičara.

Momak koji ga svira joj je nakon toga poljubio ruku, a ona je veselo nastavila da pleše i peva.

Kako se da zaključiti na osnovu objava na društvenim mrežama, Natalija je bila na svadbi svoje drugarice iz detinjstva.

Foto: Printskrin

Tekst potpisa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024