OTKRIVENO! Crno-beli za četiri potpisa izdvojili tri miliona

Novosti online

18. 07. 2023. u 12:38

Po medijima se poslednjih nekoliko dana spekulisalo o tome koliko je Partizan izdvojio za potpise Džejmsa Nanelija, Zeka Ledeja, Mateuša Ponitke i Ognjena Jaramaza, međutim, sada je to već jasnije.

ОТКРИВЕНО! Црно-бели за четири потписа издвојили три милиона

AVA LIGA/KK Partizan/Emilija Jovanović/Dragana Stjepanović

Veliko interesovanje je vladalo za igrače crno-belih, klub su napustili Matijas Lesor, Jam Madar, Dante Egzum i Joanis Papapetru, međutim, nove ugovore su potpisali Kevin Panter, Zek Ledej, Aleksa Avramović i Džejms Naneli, dok su za sada anagažovana dva pojačanja, Ognjen Jaramaz koji je stigao iz minhenskog Bajerna i Mateuš Ponitka koji je u redove regionalnog šampiona stigao iz Panatinaikosa.

Dosta se spekulisalo o novim ugovorima, a kako prenosi „Basket njuz“ crno-beli su za četiri potpisa izdvojili tri miliona. Naime, Zek Ledej će po novom ugovoritu zaraditi 1.200.000$ za jednu sezonu, Džejms Naneli 500.000$ manje, dok će novi košarkaši Ponitka i Jaramaz zaraditi 500.000$ odnosno 450.000$.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)