PREOKRET? Jedan od najboljih defanzivaca NBA lige će ipak igrati na Mundobasketu

Novosti online

26. 06. 2023. u 13:54

Košarkaš Minesote timbervulvs Rudi Gober potvrdio je da će igrati za Francusku na predstojećem Svetskom prvenstvu, prenosi francuski sportski list Ekip.

ПРЕОКРЕТ? Један од најбољих дефанзиваца НБА лиге ће ипак играти на Мундобаскету

Foto: AP

Francuski mediji podsećaju da je Viktor Vembanjama odlučio da propusti predstojeći Mundobasket, pošto želi da se što bolje pripremi za prvu sezonu u NBA ligi. Gober je na svom Instagramu napisao da će da bude deo nacionalnog tima "trikolora" na SP.

Gober je pre dva meseca rekao da će najverovatnije da propusti SP, pošto želi da iskoristi letnju pauzu da bi se što bolje pripremio za narednu sezonu. Međutim, košarkaš Minesote se predomislio i biće veliko pojačanje selektora Francuske Vensana Kolea.

SP će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima, a Francuska će igrati u grupi sa Kanadom, Letonijom i Libanom.

BONUS VIDEO: NIKOLA JOKIĆ JE PONOSAN: Konj srpskog NBA asa osvojio "Subotičku milju"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)