"GROBARE" ĆE ODUŠEVITI: Ovo je govor Zeka Ledeja iz svlačionice (VIDEO)

Novosti online

23. 06. 2023. u 16:10

PODIGLI su košarkaši Partizana šampionski pehar namenjen prvaku ABA lige, a do njega nisu došli nimalo lako. Slavili su u majstorici protiv Crvene zvezde.

ГРОБАРЕ ЋЕ ОДУШЕВИТИ: Ово је говор Зека Ледеја из свлачионице (ВИДЕО)

Printskrin/Jutjub/VC Partizan

Nakon meča igrači su proslavili titulu koju su čekali 10 godina na terenu sa navijačima, a slavlje se potom prenelo u svlačionicu.

Mikrofona se latio jedan od najboljih igrača Partizana, Zek Ledej, koji je na emotivan način sumirao sezonu.

– Ej brate. Došli smo ovde kada je klub bio na niskim granama. Promenili smo stvari ovde. Svaki dan smo naporno radili. Trenirali, pripremali se, gledali video materijal. Podržavali ste nas, ostali uz nas. Volim vas sve. Pozdravljam i moje ljude u Dalasu. Vraćam se kući kao šampion. Bog je veliki. Bog je najveći! Hvala treneru koji je verovao u mene! Hvala svima u stručnom štabu, svim trenerima. Igrao sam 38 minuta i svi su mi pomagali da pripremim telo za to. Hvala Srbima, to su odlični ljudi. Hvala svima. Mi smo šampioni, Partizan je ponovo šampion – rekao je Zek Ledej u svlačionici Partizana.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!