DA LI SU ZVEZDA I PARTIZAN U PROBLEMU? Direktor Evrolige najavio učešće kluba koji niko nije očekivao

Tanjug

20. 06. 2023. u 13:37

Novi izvršni direktor Evrolige Paulijus Motiejunas izjavio je danas da turski Turk Telekom ima šanse da naredne sezone igra u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, prenosi Basketnjuz.

ДА ЛИ СУ ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН У ПРОБЛЕМУ? Директор Евролиге најавио учешће клуба који нико није очекивао

FOTO: Tanjug / Sava Radovanović

Motiejunas je bio na današnjoj konferenciji za medije u Kaunasu gde je u Žalgirisu za novog direktora kluba postavljen Paulius Jankunas.

Motiejunas (42) je na mestu izvršnog direktora Evrolige zamenio Maršala Glikmana. Turk Telekom je poražen u finalu Evrokupa od Gran Kanarije (67:71), koja je odustala od takmičenja u Evroligi.

"Razgovaraćemo sa klubovima, svih 18 timova iz prošle sezone možda ostanu i u narednoj. Tu je takođe pitanje Turk Telekoma. Sve bi trebalo da bude jasno 29. juna kada je sastanak deoničara. Turk Telekom je na listi", rekao je Motiejunas.

Najbolji srpski klubovi Crvena zvezda i Partizan će za manje od deset dana saznati hoće li zajedno biti deo evroligaškog društva za narednu sezonu.

Šampion ABA lige siguran je učesnik za evroligašku kampanju 2023/24, a ko će to biti možda ćemo saznati večeras u "Pioniru", a najviše kroz dva dana za kada je zakazana potencijalna majstorica u "Areni".

Poraženi će strepeti iako spekulacije manje-više kazuju da će oba srpska tim gotovo sigurno biti među 18 učesnika elitnog takmičenja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima