PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: LJubimac navijača Partizana odlazi iz Humske

Novosti online

24. 05. 2023. u 08:05

Najbolji košarkaš Partizana ove sezone Kevin Panter igra u najboljoj formi u životu i nije iznenađenje što je na oku i drugih klubova Evrolige.

ПОНУДА КОЈА СЕ НЕ ОДБИЈА: Љубимац навијача Партизана одлази из Хумске

FOTO: M. Vukadinović

Trenutno je najaktuelniji Panatinaikos koji pravi drim-tim za iduću sezonu pošto su već angažovali trofejnog trenera Ergina Atamana.

Grčki portal "Ejpeks Sports" lansirao je informaciju da je tim iz Atine spremio i konkretnu ponudu za Pantera i da sada nude ugovor vredan pet miliona dolara za dve godine.

Panatinaikos iza sebe ima još jednu razočaravajuću sezonu, ali je tim iz OAKA arene ozbiljno počeo da se priprema za narednu. Ekipa koja je u vlasništvu kontroverznog Dimitrisa Janakopulosa želi da se pojača iskusnim igračima, a Partizanova uzdanica bi bila idealno rešenje.

Isti izvor ističe da Panter, za razliku od Matijasa Lesora, nije spreman da prihvati i znatno nižu ponudu Partizana kako bi ostao u Beogradu.

Podsetimo, Kevin je već igrao u Grčkoj, kada je kratko nosio dres Olimpijakosa pre dolaska u Crvenu zvezdu, dok je u Evroligi nastupao još i za Armani.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a