ŠOK U LOS ANĐELESU: Lebron DŽejms ukrao slavu Jokiću

Novosti online

23. 05. 2023. u 07:51

Košarkaši Denvera plasirali su se noćas u veliko finale NBA lige, pošto su u četvrtoj utakmici finala Zapadne konferencije na gostovanju pobedili Los Anđeles lejkerse sa 113:111.

ШОК У ЛОС АНЂЕЛЕСУ: Леброн Џејмс украо славу Јокићу

Tanjug/AP

Nikola Jokić pružio je još jednu fenomenalu partiju i za 43 minuta na terenu ostvario tripl-dabl učinak - 30 koševa, 14 skokova i 13 asistencija. Srbin je uzeo i MVP nagradu, pokupio sve oreole, a onda kao grom iz vedra neba - Lebron Džejms ide u penziju.

Prema pisanju tamošnjeg "Blečer reporta", popularni Kralj uveliko razmatra o penzionisanju!

Istu informaciju preneo je i TBT, koji navodi da Lebron ima mnogo toga da "odmeri" nakon što je sezonu završio maksimalnim porazom od Nikole Jokića i Denvera u finalu "Zapada".

Treba reći da Džejms ima ugovor sa Lejkersima na još dve godine, obaveze mu ističu 2025. i do tada će zaraditi 97 miliona dolara, iako je poslednja godina sama opcija za košarkaša.

Prema pisanju medija, Lebron neće imati mnogo vremena da "preseče" i odluči šta i kako dalje, budući da je, kako pišu, Kralj već 20 godina na NBA sceni i ima četiri prstena.

Sada je uskraćen za veliko finale, pošto ga je zaustavio briljantni Nikola Jokića, srpski centar je dominirao u svim mečevima, zbog čega ga je Džejms ishvalio na konferenciji za medije.

Nagetse u NBA finalu čeka pobednik iz meča Majami - Boston, trenutno Hitsi vode protiv Seltiksa sa 3:0.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!