"ŠTA RADI OVAJ ČOVEK"? Hitno se oglasili iz Zvezde, ne mogu da veruju šta su pročitali...

Novosti online

15. 05. 2023. u 11:58

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su sinoć u Beogradu ekipu Budućnosti rezultatom 93:55 (30:16, 21:17, 22:10, 20:12) u prvom meču polufinala plej-ofa regionalne ABA lige.

ШТА РАДИ ОВАЈ ЧОВЕК? Хитно се огласили из Звезде, не могу да верују шта су прочитали...

FOTO: M. Vukadinović

Crvena zvezda je povela 1:0 u polufinalnoj seriji, koja se igra na dve pobede. Drugi meč biće odigran 23. maja u Podgorici.

Termin eventualne majstorice biće naknadno saopšten.

Crveno-beli su blistali na terenu, ali dan posle su otkrili čime su nezadovoljni, odnosno poslali su novo saopštenje, koje prenosimo u celosti.

"KK Crvena zvezda Meridianbet samo dan nakon pobede u prvoj polufinalnoj utakmici protiv ekipe Budućnosti koja je bila i najbolja promocija ABA lige, zbog ambijenta, pune hale, dobre košarke i odsustva najmanjeg incidenta, prinuđen je da se obrati javnosti nakon izveštaja delegata sa te utakmice.

Kao klub, po prijemu zvaničnog delegatskog izveštaja (u kome nije bilo većih primedbi), prinuđeni smo da izrazimo ogromno nezadovoljstvo opaskom sudije Saše Pukla, koji je pod stavkom „ostalo“ uneo u zapisnik sa utakmice i sarkastičnu primedbu kojom se „zahvalio domaćem klubu na zvaničnom saopštenju par dana pre utakmice, što je očito „normalna dobrodošlica“ u ovoj ligi“???

KK Crvena zvezda Meridianbet, koji je jedan od suvlasnika lige, javno postavlja pitanje – u čije je ime ovo pisao ovaj sudija, da li se seća šta je radio u prošlosti, da li zaista misli da je veći i važniji od: lige, igrača, punih tribina i na kraju klubova koji su vlasnici lige?

Zvanično saopštenje KK Crvena zvezda od četvrtka vidimo nakon ove „opaske“ samo kao pogodak u metu kluba koji se bori za jasne odnose u ABA ligi, jer su nam interesi vrlo čisti – da se pobednici odlučuju isključivo i samo na parketu, a liga (koja je u vlasništvu klubova) ima imidž poštene lige u kojoj je sudija „samo“ jedan od aktera celokupne predstave (utakmica, igrači, dve ekipe, treneri, navijači u hali i ispred TV ekrana), a ne glavna „zvezda“ programa zbog kojih se i igra utakmica!

Crvena zvezda će zato, dopadalo se to nekome ili ne (pa čak i jednom sudiji), da se oglašava svaki put kada smatra da je to potrebno, i kada se kao klub ne slaže sa nekim odlukama koje nisu u interesu ABA lige – koja je u vlasništvu klubova.

Zato pozivamo čelnike lige da sankcionišu ovakvo ponašanje, jer uz svo (sve, prim. aut.) uvažavanje i težine posla koje obavljaju sudije, pojedinci sa ovakvim opaskama nemaju pravo da se postavljaju iznad klubova i celokupne lige" - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri