LJUBIMAC "GROBARA" ODVEO BARSU NA F4 EVROLIGE, A ONDA... Umesto slavlja, Jan Veseli tuguje sa Srbijom

Novosti online

03. 05. 2023. u 22:02

KOŠARKAŠI Barselone prvi su izborili odlazak na ovogodišnji završni turnir Evrolige, "Fajnal for", a taj trijumf nije bio najvažnija misao Jana Veselog, jednog od najboljih aktera treće utakmice sa Žalgirisom.

ЉУБИМАЦ ГРОБАРА ОДВЕО БАРСУ НА Ф4 ЕВРОЛИГЕ, А ОНДА... Уместо славља, Јан Весели тугује са Србијом

Foto: M.Vukadinović

On je nakon meča u Kaunasu istakao da su njegove molitve upućene ka žrtvama tragedije koje se jutros desila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u glavnom gradu Srbije, prenosi Basketnjuz.


"Moje molitve su upućene ka Beogradu, ka žrtvama i svima koji su pogođeni pucnjavom koja se dogodila u Beogradu. Moje molitve idu njima“, izjavio je Veseli.


Košarkaši Barselone su prvi učesnici završnog turnira Evrolige pošto su ostvarili i treći trijumf u seriji nad Žalgirisom, a pritom niko u pobedničkom timu nije bio efikasniji od Veselog.

Barselona će na istom parketu u Kaunusu igrati u petak, 19. maja, polufinale Evrolige protiv boljeg iz duela Partizan - Real Madrid.

Podsetimo, četvrta utakmica te četvrtfinalne serije, u kojoj crno-beli vode sa 2:1, na programu je u četvrtak od 20.30 u Beogradu. Prenos uživo možete pratiti na portalu "Novosti", na čijim sportskim stranicama vas već čeka obilje važnog, ali i interesantnog materijala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave