BRANIO JOKIĆA OD PERKINSA, SADA ODUSTAO OD SRBINA: Za mene više nije MVP...

Novosti online

11. 04. 2023. u 08:25

Bivši NBA igrač Džej-Džej Redik, koji je doskoro branio Jokića od Perkinsa koji ga je ''prozivao'', sada više ne vidi srpskog centra kao MVP-ja.

БРАНИО ЈОКИЋА ОД ПЕРКИНСА, САДА ОДУСТАО ОД СРБИНА: За мене више није МВП...

FOTO: Tanjug/AP

Redik ima svoj podkast, u kom je izneo mišljenje da Nikola Jokić nije čak ni drugi favorit za MVP nagradu, već treći. Prvo mesto je udelio Janisu Adetokumbu, dok je na mestu broj dva Džoel Embid.

- Sva trojica zaslužuju MVP nagradu ove sezone. Mislim da su se izdvojili od ostatka lige, ali da Jokić nije prvi favorit. Evo šta ja mislim – broj jedan, moj MVP za ovu sezonu je Janis. Broj dva je Embid, tri je Jokić, četiri je Džejson Tejtum i broj pet je Donovan Mičel - rekao je Redik.

Onda je Redik pojasnio zašto smatra Adetokumba za prvog favorita za MVP nagradu.

- Janis je interesantna stvar. Mislim da neće osvojiti, ali mislim da je MVP ove sezone. I što više razmišljam o tome i što više pokušavam da se odgovorim od toga, ne mogu. On je MVP. Najbolji igrač najboljeg tima. Ima najbolji procenat uspešnosti od ovih momaka. I interesantno je jer sam mislio da će za mene biti teško da glasam za njega, a onda je Jokić odigrao 69 utakmica, Embid 68, a Janis 63. Svi su poravnati -  rekao je Redik.


- A Janis postiže najviše poena po minutu. Ima 30-10-5, preko 50 odsto šuta, samo je Vilt (Čemberlen) to radio, a Janis šutira 55%. To se dogodilo prvi put u istoriji. Ima istorijsku sezonu. Šest od sedam prethodnih puta kada je igrač prosečno beležio 30-10-5, bio je MVP. Mislim da neće biti sedam od osam, ali za mene je MVP - dodao je Džej-Džej.

BONUS VIDEO: SAM PROŠAO, SAM PRESUDIO: Zvezdin solo-gol za nedostižnu prednost protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati