"EMBID TO ZASLUŽUJE": Šakil O'Nil okrenuo leđa Srbiji i Nikoli Jokiću

Tanjug

07. 04. 2023. u 22:15

BIVŠI NBA šampion Šekil O'Nil izjavio je da je prilikom dodele MVP nagrade najveći problem nejasan kriterijum.

ЕМБИД ТО ЗАСЛУЖУЈЕ: Шакил ОНил окренуо леђа Србији и Николи Јокићу

FOTO: EPA

Glavni favoriti za osvajanje MVP nagrade u ovom trenutku su Džoel Embid i Nikola Jokić. Stručna javnost je za sada podeljena i po pitanju kriterijuma koje treba primeniti pri dodeli nagrade.

- Embid je impresivan zaista, ali problem je nejasan kriterijum. Da li se gledaju pobede ili samo statistika? Morate da gledate na Janisa i Milvoki, oni imaju prvo mesto, Denver takođe. Nadam se da će Embid osvojiti i ta partija mi je učvrstila odluku. Sudeći po novim pravlima, nisam siguran, izjavio je O'Nil u emisiji TNT.

Embid u proseku ove sezone postiže 33,3 poena, ima 10 skokova i 4,2 asistencije, dok srpski reprezentativac Nikola Jokića ima prosek od 24,8 poena, 12 skokova i 9,9 asistencija.

Podsetimo, Šakil O'nil je u prošlosti izazivao velike simpatije kod Srba zbog ljubavi koju je pokazivao našim košarkašima, posebno Nikoli Jokiću i našoj zemlji.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI ŠOK U RIMU! Novak Đoković nije jedini, kući neočekivano ide i šampion mastersa iz Madrida (VIDEO)