REAL DOBIJA OGROMNO POJAČANJE: Američko - slovenački košarkaš na parketu posle devet meseci pauze

Novosti online

29. 03. 2023. u 16:35 >> 16:58

Košarkaš Reala Entoni Rendolf trebalo bi da se vrati na teren posle višemesečne pauze na utakmici 25. kola ACB lige protiv Granade, koja će biti odigrana u nedelju, izjavio je trener madridskog kluba Čus Mateo.

РЕАЛ ДОБИЈА ОГРОМНО ПОЈАЧАЊЕ: Америчко - словеначки кошаркаш на паркету после девет месеци паузе

Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Rendolf je van terena od juna prošle godine zbog pokidanih prednjih ukrštenih ligamenata kolena na meču sa Barselonom. On je zbog povrede operisao koleno, a posle dugog oporavka nekadašnji slovenački reprezentativac bi trebalo u nedelju da ponovo zaigra za Real.

- On je igrač koji nam je mnogo dao svih ovih godina i zaslužuje da se vrati na teren pred našim navijačima - rekao je Mateo.

Rendolf (33) je član Reala od 2016. godine, a pre toga je igrao za Lokomotivu Kubanj, Denver, Minesotu, Njujork i Golden Stejt. Za Real je odigrao 303 utakmice u svim takmičenjima, a sa reprezentacijom Slovenije osvojio je zlato na EP 2017. u Turskoj.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri