"KAMPACO DAJE NEKU LUDU ENERGIJU": Bivši igrač Partizana pod utiskom Zvezdine publike i hale! Vanja Marinković u hvalospevima i o Argentincu

Novosti online

24. 03. 2023. u 16:50

KOŠARKAŠ Baskonije i bivši član Partizana, Vanja Marinković izjavio je nakon utakmice sa Crvenom zvezdom da njegova ekipa još uvek ima šanse da se plasira u Top 8. Srpski reprezentativac nakon duel sa Crvenom zvezdom prethodne noći bio je vidno pod utiskom povratka u domovinu i što je ponovo osetio kako izgledaju užareni srpski parketi.

КАМПАЦО ДАЈЕ НЕКУ ЛУДУ ЕНЕРГИЈУ: Бивши играч Партизана под утиском Звездине публике и хале! Вања Маринковић у хвалоспевима и о Аргентинцу

FOTO: EPA

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde savladali su juče Baskoniju 74:63 (21:26, 18:12, 18:11, 17:14) u utakmici 30. kola Evrolige.

- Znali smo da će odigrati dobro, kod kuće su, vratili su im se Nedović i Dobrić. Zaustavili su nas. U prvom poluvremenu, pogotovu u prvoj četvrtini još i nekako smo se držali, ali u drugoj su nas potpuno isekli sa Kampacom koji je igrao "deny" na plejmejkerima. Pa onda hala, publika, Kampaco koji daje neku ludu energiju odbrani. Pali smo i to je to. Ostaje nam da dobijemo još tri utakmice kako bi ušli među osam najboljih. Naredna tri susreta igramo kod kuće protiv Albe, Fenerbahčea i Asvela. Ako te tri prilike ne iskoristimo, onda ne treba ni da uđemo u plej-of - izjavio je Marinković za Mocartsport.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!