PENZIONISANI NBA TRENER KAO JOKIĆEV ADVOKAT: "Nije ga briga za MVP titulu, a osvojiće je treći put"

V. P.

21. 03. 2023. u 17:01

PENZIONISANI NBA trener, 71-godišnji Džordž Karl, jedan je od najupornijih branilaca lika i dela Nikole Jokića na severnoameričkom kontinentu.

ПЕНЗИОНИСАНИ НБА ТРЕНЕР КАО ЈОКИЋЕВ АДВОКАТ: Није га брига за МВП титулу, а освојиће је трећи пут

FOTO: Tanjug/AP

Stariji ljubitelji košarke pamte ga kao "kouča" američke reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002. godine, koju je tadašnja selekcija SR Jugoslavije predvođena Svetislavom Pešićem eliminisala u četvrtfinalu. Pamte ga i kao trenera Denver Nagetsa u periodu od 2005. do 2013, NBA trenera godine 2013. koji je četiri puta imao čast da vodi tim na ol-star meču. 

Aktivan je na Tviteru i redovno replicira onima koji smatraju da je srpski centar precenjen i da ne zaslužuje MVP nagrade u nizu.

Foto: Printskrin, Vikipedija

Džordž Karl

- NBA MVP debata je odvratno agresivna za sve osim za jednu osobu - Srbina koji će osvojitu tu stvar treću godinu zaredom. Njega nije briga za to i upravo to ga čini tako velikim - napisao je Karl.

Jedna od replika na ovaj tvit precizno pogađa suštinu ustalasane MVP debate:

- Najluđe je to što je Jokić za dve nedelje postao najomraženiji igrač samo zato što svi žele da imaju drugačije mišljenje od većinskog.  

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)