NE BAŠ IDEALNO PO PARTIZAN: Košarkaši Efesa kroz pravi triler do trijumfa nad Realom

Novosti online

14. 03. 2023. u 21:52

Košarkaši Efesa pobedili su večeras u Istanbulu ekipu Reala rezultatom 90:89 (16:24, 24:15, 35:21, 13:29) u meču 24. kola Evrolige.

НЕ БАШ ИДЕАЛНО ПО ПАРТИЗАН: Кошаркаши Ефеса кроз прави трилер до тријумфа над Реалом

FOTO: EPA

Najefikasniji u ekipi Efesa bio je Šejn Larkin sa 18 poena, dok je Elija Brajant dodao 17. Srpski košarkaš Vasilije Micić proveo je na terenu 20 minuta, a za to vreme imao je učinak od 10 poena, dva skoka i dve asistencije. Kod gostiju, najbolji je Džanan Musa sa 16 poena, dok je Gabrijel Dek ubacio 15.


Košarkaši Efesa su igrali bolje u prvom poluvremenu koje su dobili rezultatom 42:39. Domaći košarkaši su u poslednju četvrtinu ušli s vođstvom 77:60. Međutim, Real je zaigrao angažovanije u poslednjem delu meča i serijom od 24:6 na 82 sekunde pre kraja poveo 84:83. Larkin je trojkom vratio vođstvo Efesu 86:84, što je prvak Evrope u penal završnici uspeo da sačuva prednost i da dođe do pobede.


Real je trenutno na drugom mestu na tabeli sa 19 pobeda i devet poraza, dok je Efes deseti sa 14-14.


Efes će u četvrtak na svom terenu u 29. kolu Evrolige dočekati Partizan, dok će Real u Madridu igrati sa ekipom Armanija iz Milana.

Tabela Evrolige:

Bonus video: CRNO-BELO ČUDO - Partizan od -20 do pobede nad Zvezdom u večitom derbiju

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:55

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene