NBA ZVEZDA TONE SVE DUBLJE: Šokantne slike Morenta u striptiz klubu

Novosti online

12. 03. 2023. u 22:00

U JAVNOSTI su osvanule šokantne fotografije NBA zvezde Dža Morenta, snimljene u jednom striptiz klubu 48 sati pre incidenta sa pištoljem zbog kojeg je ol-star bek Mefisa pod suspenzijom.

НБА ЗВЕЗДА ТОНЕ СВЕ ДУБЉЕ: Шокантне слике Морента у стриптиз клубу

FOTO: AP

Na slikama koje je objavio "Njujork post" vidi se VIP salon potpuno prekriven novčanicama, dok Morentu u krilu sedi jedna od plesačica. Prema informacijama očevidaca, Morent je tokom dve večeri potrošio najmanje 50.000 dolara na bakšiš.

- Bio je tu da se provede, tražio je da mu dovedu devojke u sobu - rekao je insajder. - Muzika je bila veoma gangsterska.

Dva dana nakon ovog ludog provoda, Morent je pokazivao pištolj u jednom noćnom klubu, posle čega je deaktivirao svoje profile na Tviteru i Instagramu. Memfis je posle tog incidenta saopštio da je suspendovan na dve utakmice, kasnije je suspenzija proširena na još četiri. Istraga NBA lige je i dalje u toku, ukoliko se utvrdi da je nosio oružje u timskom okruženju preti mu suspenzija od 50 mečeva, što može drastično da utiče na karijeru mlade i očigledno nekontrolisano divlje NBA zvezde.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona