IVANOVIĆ PRED PANATINAIKOS: Biće teško u Atini, cilj je top 8

Novosti online

09. 03. 2023. u 14:53

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas da očekuje težak meč protiv Panatinaikosa u 28. kolu Evrolige i dodao da je bitno da svi igrači beogradskog kluba daju sve od sebe na utakmici u Atini.

ИВАНОВИЋ ПРЕД ПАНАТИНАИКОС: Биће тешко у Атини, циљ је топ 8

FOTO: M. Vukadinović

 Crvena zvezda je sinoć u Beogradu savlada Efes 94:75 u meču 27. kola najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Srpski i regionalni šampion će sutra od 20 sati gostovati Panatinaikosu.

  - Biće teška utakmica, klub je promenio trenera i uvek kada se to desi dođe nova energija, igrači žele da se pokažu u mnogo boljem svetlu. Biće novina i mnogo teže da se spremi utakmica. Mi imamo cilj i želju, hoćemo da se borimo da budemo među osam. Najbitnije je da svi igrači daju sve od sebe, posebno u odbrani, verujem da je to i njima važnije nego da su se upisali u listu strelaca - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.
  Košarkaš Crvene zvezde Argentinac Fakundo Kampaco bio je najbolji igrač svog tima na meču sa Efesom.
 - Veoma sam srećan zbog pobede nad Efesom, bila nam je izuzetno potrebna. Imali smo dva teška poraza u ABA ligi i Evroligi. Bilo je potrebno da vratimo taj mentalitet i energiju koja nas je krasila. Navijači su nam mnogo pomogli, dali veliku podršku. Odigrali smo pametno svih 40 minuta i to treba da prenesemo u Atinu - naveo je Kampaco.
   Argentinski košarkaš je istakao da je za Crvenu zvezdu svaki meč kao finale.
   - Biće teška utakmica u Atini. Dobro igraju, možda ne pobeđuju puno u ovom trenutku, ali imaju talentovane igrače, dobar tim, igraju jako kod kuće, moramo biti spremni na to. Igraćemo svaku utakmicu kao da je finale - zaključio je Kampaco.
    "Crveno-beli" se iz Atine u subotu vraćaju za Beograd.

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELJKO OBRADOVIĆ OBUKAO DRES DRUGOG KLUBA: Trener Partizana se setio istorijskih momenata od pre 30 godina (FOTO)