"HOĆU CECU NA OL-STARU!" Amerikanci ostali zatečeni "zahtevom" Luke Dončića za koncert na poluvremenu

Novosti online

20. 02. 2023. u 20:44

LUKA Dončić je, poput Nikole Jokića, u noći za nama nastupio u NBA Ol-star meču, a neposredno pred početak tog revijalnog susreta odgovarao je na pitanja američkih novinara. Neke odgovore uopšte nisu očekivali.

ХОЋУ ЦЕЦУ НА ОЛ-СТАРУ! Американци остали затечени захтевом Луке Дончића за концерт на полувремену

FOTO: Tanjug/AP

Recimo, upitan "Ko bi bio idealan da održi muzički spektakl tokom poluvremena Ol-star utakmice" slovenački reprezentativac je najpre odgovorio svojim pitanjem: "Mislite na Amerikance?", a kada mu je rečeno da to nije obavezno, "kao iz topa" je rekao:

- Ma, ne znate vi to... Ali, evo, reći ću: Ceca!

To možda i ne čudi, imajući u vidu da se neki Cecini hitovi "vrte" često u hali Dalas Maveriksa, za koje Dončić nastupa, o čemu svedoči i snimak koji je pred vama:

Luka Dončić je rođen 28. februara 1999. u Ljubljani, a otac mu je Saša, Srbin poreklom sa Kosova i Metohije. 

Iako ima samo 23 godine, već četvrti put je nastupio na Ol-star utakmici, ali je, poput Jokića, imao samo epizodnu ulogu.

Tokom pomenutog razgovora sa predstavnicima medija, dotakao se najbolji košarkaš Slovenije i - najboljeg košarkaša Srbije (i NBA lige).

Na pitanje kako komentariše izjavu Kevina Duranta da je "baš Dončić na putu da postane najbolji evropski košarkaš svih vremena", on se osmehnuo:

- Laže! (smeh). Ne, naravno, to jeste neka... mogućnost, ali kada imate momke kao što su Janis (Adetokumbo), Jokić... kada ste imali igrače kao što su Dražen Petrović i Arvidas Sabonis, stvarno je teško (biti najbolji u takvoj konkurenciji). Jer, to su neki vrlo, vrlo dobri košarkaši - rekao je as Dalasa.

NBA liga - tabela

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije