MORNAR SVE JAČI: Barani doveli novog igrača u borbi za opstanak u ABA ligi

Novosti online

14. 02. 2023. u 13:14

MORNAR se ove sezone bori za opstanak u ABA ligi. Upravo je klub zbog toga odlučio da se dodatno pojača, kako bi zadržao elitni status na Jadranu.

МОРНАР СВЕ ЈАЧИ: Барани довели новог играча у борби за опстанак у АБА лиги

Foto: EPA-EFE/FAZRY ISMAIL

U redove tima iz Bara stigao je iskusni Novozelanđanin Kori Vebster koji je u dosadašnjem delu sezone nosio dres Pera u Australiji.

On je u tom klubu prosečno 14,2 poena, uz tri skoka i dve asistencije po meču, a zanimljivo da već ima iskustvo iz ABA lige, pošto je pre osam godina nastupao za Megu.

Mornar je tokom sezone bio prinuđen da menja tim, što zbog odlazaka, što zbog povreda pojedninih igrača. Tako su u Bar stigli Džordan Goldvajer, Kristijan Džons, Gregor Glas, Radovan Đoković i sada Kori Vebster.

Podsetimo, izrabnici Mihaila Pavićevića trenutno zauzimaju 11. mesto u ABA ligi sa učinkom 6-12 i imaju dve pobede više od čačanskog Borca koji je na 13. poziciji, koja vodi u baraž za opstanak na Jadranu.

BONUS VIDEO: NBA DRAFT 2014: Gde su, šta rade "klasići" Nikole Jokića koji su izabrani pre njega?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna