MA, KAKAV KRALJ KOŠARKE, ON JE KRALJ DRAME! DŽejms pao na kolena i "plakao" zbog sudijske krađe, doneli im i kameru da pogledaju snimak

Novosti online

29. 01. 2023. u 08:52 >> 08:53

GLEDALI su navijači u NBA ligi sve i svašta. Ipak, gotovo svakodnevno nešto uspe da ih iznenadi. U fokusu je noćas bio meč Filadelfije i Denvera, a ipak, Lebron Džejms uspeo je da se nađe u fokusu javnosti.

МА, КАКАВ КРАЉ КОШАРКЕ, ОН ЈЕ КРАЉ ДРАМЕ! Џејмс пао на колена и плакао због судијске крађе, донели им и камеру да погледају снимак

Printskrin/Tviter/TheNBACentral

Tokom NBA "klasika" između Bostona i Lejkersa Lebron Džejms nije mogao da se pomiri sa određenim sudijskim odlukama, za koje smatra da nisu bile korektne, a zbog nekih je čak završio i na kolenima.

Džejms je krenuo na polaganje u poslednjim sekundama meča pri rezultatu 105:105, po ruci ga je udario Džejson Tejtum, međutim sudije su "ostale neme" i pokazale da će se igrati produžetak.

Tanjug/AP

"Kralj košarke", pokazao je da može da bude i kralj drame. Završio je na parketu, tužnim pogledom pokušavao je da ubedi sudije da promene odluku, a Patrik Beverli je dotrčao sa kamerom kako bi dokazao da su sudije pogrešile i da je Džejson Tejtum napravio faul.

Nije mu to mnogo pomoglo, dobio je tehničku grešku, a na kraju je Boston slavio

Lebron Džejms postigao je 41 poen, dok je u redovima Bostona Džejlin Braun ubacio 37.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice