JOKIĆ NEMOĆAN PROTIV EMBIDA! Kamerunac besan zbog jedne stvari: "Nikola mi nije rival" (FOTO/VIDEO)

Tanjug

29. 01. 2023. u 08:13 >> 08:18

KOŠARKAŠI Denvera poraženi su na gostovanju Filadelfiji sa 126:119, u spektakularnom meču koji je obeležio MVP duel najboljih centara NBA lige Džoela Embida i Nikole Jokića.

ЈОКИЋ НЕМОЋАН ПРОТИВ ЕМБИДА! Камерунац бесан због једне ствари: Никола ми није ривал (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Embid je blistao i meč završio sa 47 poena, 18 skokova i pet asistencija, za 38 minuta, dok je Jokić ostvario učinak od "samo" 24 poena, sedam skokova i devet asistencija, takođe za 38 minuta.

Denver je na poluvremenu imao "plus 15" (73:58), ali je u nastavku Embid bio nezadrživ i doneo trijumf domaćinu. Odlučila je serija 10:0 u završnici meča.

- Da li me je rivalstvo sa Jokićem motivisalo? Ne, to nije rivalstvo, ja obožavam tog velikog momka. On je dvostruki MVP, jedan od najboljih igrača u ligi. Ja sam njegov veliki fan - rekao je posle meča Embid koji ipak nije mogao da sakrije frustriranost što nije izabran u startnu petorku na predstojećem Ol-stars meču.

- Nisam iznenađen što nisam starter na Ol-starsu, ne vole me naročito i to je u redu. Mislim da niko od mene nije imao bolju sezonu, mislim da je to nepoštovanje pošto sam bio starter pet sezona - zaključio je embed konferenciju za novinare posle susreta.

Embid je izabran za predstojeći Ol stars meč glasovima navijača i strulnjaka, ali ga kapiten Istoka Janis Adenokumbo nije uvrstio u startnu petorku jer je odredio petorku bez klasičnog centra.

S druge strane, Jokić će startovati u timu Zapada čiji kapiten je Lebron Džejms.

Denver sada ima skor 34 pobede i 16 poraza, a Filadelfija 32:16.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)