UKRAJINAC SE OPET JAVIO SA FRONTA: "Đoković ovo treba da uradi, u suprotnom podržava rat!"

Novosti online

28. 01. 2023. u 18:32

NEKADA 13. teniser sveta Aleks Dolgopolov, koji je sada vojnik ukrajinske armije, ima previše vremena na frontu. Čini se da gotovo ne prođe neka aktivnost vezana za Novaka Đokovića na koju nije reagovao.

УКРАЈИНАЦ СЕ ОПЕТ ЈАВИО СА ФРОНТА: Ђоковић ово треба да уради, у супротном подржава рат!

Tanjug/AP

Naime, on je neravno tražio da se "Srđan Đoković izbaci sa turnira u Melburnu", nakon što je osvanula slika njega i Novakovih navijača sa ruskom zastavom, a jedan od njih nosio je majicu sa slovom "Z".

Na dešavanja je reagovala i ambasada Ukrajine u Australiji. Nakon toga i Teniski savez Australije imao je šta da kaže.

Oglasio se potom i Srđan, a nakon toga govorio je na konferenciji za medije o svemu i Novak Đoković, on je istakao da su on i njegova porodica protiv rata, a da je Srđan mislio da se slika sa srpskim navijačima. Ipak, Dolgopolov je odlučio da se ponovo oglasi.

- Bilo bi lepo da je to istina. Takođe, bilo bi logično da zamole svoje navijače javno da ne nose majice sa slovom 'Z', Putinovim likom i da ne unose ruske zastave na njihove mečeve, ako je to tačno. Sa tim znakovima se pruža podrška ratu, ali takve reči od njih ne dopiru, nažalost. Jedini krivac za ovaj rat je Rusija i malo manje Belorusija i to svima treba da bude jasno. Rat će se završiti sigurno, samo je pitanje koliko ljudi će umreti dok se to ne desi, poručio je Dolgopolov.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)