"GROBARSKA" EUFORIJA NAKON MEČA ZVEZDA - PARTIZAN: Lesor ponovo poveo navijanje, Anđušić se ovoga puta nije "opekao" (VIDEO)

Novosti online

27. 01. 2023. u 21:48

KOŠARKAŠI Partizana stiglu su do velike pobede nad najljućim rivalom - Crvenom zvezdom. Nakon spektakularnog meča u grotlu Pionira, crno-beli sa mnogo strasti proslavili su evroligaškim trijumf sa negde oko 300 vatrenih pristalica, koji su bili vetar u leđa momcima tokom ove večeri.

ГРОБАРСКА ЕУФОРИЈА НАКОН МЕЧА ЗВЕЗДА - ПАРТИЗАН: Лесор поново повео навијање, Анђушић се овога пута није опекао (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

Kao i obično, crno-beli su posle uspešno odrađenog posla otišli kod svojih pristalica i sa njima zapevali dobro poznati repertoar. Ovoga puta se to dogodilo na terenu Crvene zvezde, što ranije nije bila uobičajena slika. 

Matijas Lesor ponovo je bio u ulozi vođe navijača, kao i mnogo puta ove sezone, dok se ovoga puta Danilo Anđušić nije opekao, pa je bez mnogo euforije proslavio veliku pobedu. 

Podsetimo, ovaj sjajni šuter bio je osuđen od strane javnosti, nakon što je pevao uvredljive navijačke pesme, upućene večitom rivalu.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba