DOSAD NEVIĐENO U SRPSKOM SPORTU: Ovo je Zvezda uradila zbog Fakunda Kampaca

Novosti online

24. 01. 2023. u 20:10

FAKUNDO Kampaco za sada u ABA ligi pokazuje o kakvom se košarkašu radi, dok će debi u crveno-belom dresu u Evroligi imati u martu. Zbog toga Crvena zvezda se odlučila za jedan interesantan potez.

ДОСАД НЕВИЂЕНО У СРПСКОМ СПОРТУ: Ово је Звезда урадила због Факунда Кампаца

FOTO: M. Vukadinović

Naime, klub sa Malog Kalemegdana je na zvaničnom sajtu objavio fotografiju Argentinca i pored časovnik koji odbrojava koliko je vremena ostalo do njegovog nastupa u elitnom takmičenju.

"Tajmer" na sajtu Crvene zvezde koji odbrojava dane i sate do trenutka kada će Fakundo Kampaco da zaigra u Evroligi za crveno-bele / FOTO:KK Crvena zvezda

Kampaco je prvu utakmicu u Evroligi za Zvezdu ogirati 2. marta na gostovanju Bajernu u Minhenu, dok će mu uvodni meč pred domaćim navijačima biti protiv Efesa.

Podsetimo, sjajni plejmejker je do sada odigrao pet utakmica u ABA ligi i prosečno beleži 15 poena, 3,6 skokova i sedam asistencija.

Najefikasnija utakmica do sada mu je bila protiv MZT-a kada je brojao do 23 i pokazao koliko je važan za igru srpskog i regionalnog šampiona.

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!