CRVENA ZVEZDA ZGROŽENA ONIM ŠTO SU URADILI "GROBARI": "Čemu ovo tri dana pred derbi, da li je najava za petak?" (FOTO)

Novosti online

24. 01. 2023. u 15:15

UOČI utakmice KK Crvena zvezda - KK Partizan, koji se sastaju ove sedmice u okviru Evrolige, crveno-beli su obavestili javnost o tome da je "u noći između ponedeljka i utorka dvorana 'Aleksandar Nikolić', koja je u vlasništvu grada Beograda, Republike Srbije, i ujedno u nadležnosti SC Tašmajdan, vandalizovana brojnim šovinističkim i uvredljivim grafitima koje su ispisali navijači Partizana".

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЗГРОЖЕНА ОНИМ ШТО СУ УРАДИЛИ ГРОБАРИ: Чему ово три дана пред дерби, да ли је најава за петак? (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

U saopštenju crveno-belih se navodi sledeće:

"Osim što se ovo dogodilo u vrlo delikatnom trenutku, samo tri dana pre odigravanja utakmice 21. kola Evrolige između Crvene zvezde i Partizana, i može dodatno da podgreje atmosferu pred ovu utakmicu, oštećena je javna imovina koja je u vlasništvu građana Republike Srbije.

Kao klub se pitamo kome odgovara da ovo radi, i da li je ovo samo najava za incidente koji bi mogli da se dogode u petak pre i tokom utakmice Evrolige u hali Aleksandar Nikolić?

KK Crvena zvezda organizovao je veliki broj ovakvih utakmica u prošlosti, organizovaće na najbolji mogući način i utakmicu u petak.

Međutim, nakon skrnavljenja hale, koja nije u vlasništvu KK Crvena zvezda, već svih nas, otvoreno upozoravamo javnost da će u slučaju bilo kakvog incidenta u petak odgovornost snositi druga strana, odnosno pojedinci kojima i na ovaj način odgovara da diskredituju naš klub.

KK Crvena zvezda o ovome je već obavestio sve nadležne organe, uključujući i MUP kako bi se počinioci ovog 'herojskog' čina i 'napada' na zidove prazne hale u pola noći pronašli i sankcionisali.

KK Crvena zvezda poziva sve naše pristalice, navijače našeg kluba da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, već da fer i sportski navijaju i pruže podršku našem timu da dođe do pobede u 21. kolu Evrolige", navodi se u saopštenju kluba s Malog Kalemegdana, koji je objavio i sledeće fotografije sa lica mesta:

Kada se igra večiti derbi?

Podsetimo, u Evroligi će Crvena zvezda u petak dočekati Partizan, i to s početkom od 19 časova.

Tabela Evrolige

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije