PRAVA MAGIJA NA NBA MEČU SRPSKOG ASA? Misterija koja je zbunila milione, svi vrte snimak - žele da odgonetnu kako je ovo moguće (VIDEO)

Novosti online

04. 01. 2023. u 21:57

NIKOLA Jokić je možda naš najveći NBA čarobnjak, ali mnogi ljubitelji košarke su pomislili da se prava magija desila na jednoj drugoj utakmici na kojoj je igrao Srbin, i to Bogdan Bogdanović.

ПРАВА МАГИЈА НА НБА МЕЧУ СРПСКОГ АСА? Мистерија која је збунила милионе, сви врте снимак - желе да одгонетну како је ово могуће (ВИДЕО)

Ilustracija

Bogdanović je bio akter prilično neverovatnog duela u najjačoj košarkaškoj ligi, jer su njegova Atlanta i Golden Stejt voriorsi postigli pomalo nestvarna 284 poena u pravom "revolveraškom obračunu".

Ali, bilo je na tom meču još nečeeg neverovatnog.

Pred vama je snimak jednog dodavanja koje je zbunilo milione ljudi. O tome svedoči da je samo ovu verziju snimka videlo sedam miliona njih za vrlo kratko vreme, a evo i zašto.

U jednom trenutku, loptu je primio iskusni as Golden Stejta, Drejmond Grin, iza kog je, po liniji koja razdvaja šuteva za dva i tri poena, prošao sjajan košgeter "ratnika", Klej Tompson.

Iako na prvi (i drugi, i treći, i četvrti pogled) uopšte ne postoji dodavanje između njih dvojice, lopta se "odjednom" našla u rukama Tompsona, što je potpuno zbunilo ogroman broj navijača.

Pogledajte i sami "magiju":

Ili, ko više voli "širinu" koju nudi Jutjub, a i usporeni snimak, može to da učini ovde:

Mnogi su ostali bez "rešenja", ma koliko puta da su vraćali snimak na početak, jer, zaista, na prvi pogled, a i na drugi, ne vidi se nikakvo Grinovo uručenje lopte sjajnom šuteru.

Međutim, oni najuporniji uspeli su da odgonetnu o čemu se radi.

Dodavanje Drejmond Grin - Klej Tompson na meču Golden Stejt - Atlanta / Ilustracija

Drejmond Grin je, naime, o tlo, iza sebe, bacio loptu i ona je završila u naručju njegovog saigrača.

Dodavanje Drejmond Grin - Klej Tompson na meču Golden Stejt - Atlanta / Ilustracija

Samo u jednom kadru, na (dvadeseti) delić sekunde - vidi se kako se lopta odbija po parket i, koliko već sledećeg trenutka, Klej Tompson se "podiže" na šut za tri poena.

NBA liga - tabela

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)